Inga valpar för närvarande. Tekla kommer att paras.

 GORMS KENNEL HAR ERHÅLLIT SVENSKA TERRIERKLUBBENS UPPFÖDARMEDALJ

Vid intresse maila eller ring sena kvällar, 036/452 12. En valp här levereras avmaskad, vaccinerad, registrerad med friskintyg vid 8 veckors ålder. Valpen får med sig halsband, sin leksak och filt. Dessutom mat för ca 14 dagar och informationsmaterial. Som uppfödare betalar vi dessutom att valpen BPH beskrivs när den är ca 12-18 mån gammal då vi anser detta viktigt.

Valparna lever här i hemmiljö och får umgås med våra andra hundar, katten och träffa barn.

Vuxna hundar kommer att finnas 2021 för utplacering. Enbart till aktiva personer då de är vana vid mycket fysisk och mental träning.

 Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Tekla beskuren 20141012

Tekla 4 mån

Tack alla ni som visat intresse för våra valpar i sommar. Tyvärr har vi inte haft valpar till er alla. Men det innebär inte att vi tycker ni är dåliga valpspekulanter. Hör gärna av er om ni är intresserade av en valp framåt vintern. Tekla kommer att paras.

Nu tar vi en välbehövlig paus från valpskötslen och ägnar oss åt våra "egna" hundar. Det blir spårträning, svamp och blåbärsplockning. Någon ska tränas mer medvetet att markera kantareller. Förmodligen Ässet då han arbetar väldigt balanserat och koncentrerat.